Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50564 Library:100148 in /var/www/vhosts/pbpremiademar.com/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1526
Assemblea Extraordinària de Socis 30.09.2018 | Penya Barcelonista Premià de Mar

Assemblea Extraordinària de Socis 30.09.2018

El President de la PBPM convoca a tots els socis a l’Assemblea Extraordinària de Socis/es que es celebrarà el diumenge 30 de setembre a les 12:00h a la sala de la nostra penya, al segon pis del Centre Cultural L’Amistat, carrer Sant Antoni, 60, de Premià de Mar.

Únic punt del dia: L’actual Junta Directiva dimitirà irrevocablement el dia 31 de desembre de 2018. En cas de no sortir una nova junta en els últims tres mesos de l’any, la Penya Barcelonista Premià de Mar es dissoldrà segons marquen els Estatuts en el seu Capítol X, Artícles 31 i 32.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

A l'arxiu