Acta Assemblea Extraordinària de socis del dia 02.07.2015

A les 12:00h del dia 2 de juliol de 2016, en la sala que ocupa la Penya Barcelonista de Premià de Mar en el Centre L’Amistat del carrer Sant Antoni, número 60, 2n pis de 08330 Premià de Mar, es procedeix a celebrar l’Assemblea Extraordinària de Socis/es, convocada pel president Sr. Miquel-Àngel Méndez Gil, el passat 16 de juny i que conté dos únics punts d’Ordre del Dia:

 1. Renúncia al càrrec de President
 2. Nomenament del nou President

Desenvolupament dels punts l’Ordre del Dia:

 • El president Sr. Méndez, dóna la benvinguda als socis assistents, agraint la seva presència.
 • El President, informa que després de 10 anys en el càrrec presenta la seva renúncia per tal d’esponjar una mica les moltes activitats que du a terme.

Comenta que en aquest llarg període de temps hi ha hagut coses molt bones i altres no tant, però que com que sempre és millor recordar lo millor i va fer referència a les següents

a) Presentació de candidatura a la celebració del Congrés Mundial de Penyes del FC Barcelona de l’any 2008, que finalment es va concedit a la localitat murciana de Totana

b) Pregó de la Festa Major, llegit per el soci i secretari de la junta Sr. Antoni Domec, en nom de tots el socis de la PBPM, que havia estat distingida com entitat local de l’any 2008 al commemorà els 50 anys de la seva fundació

c) Celebració d’un dinar commemoratiu del 50è aniversari de la fundació de la PBPM, al que van assistir el president del FC Barcelona Sr. Joan Laporta, directius, autoritats locals, antics jugadors i molts socis de la Penya. Aprofitant el ressó del 50è aniversari de la PBPM, va celebrar-se la 16a trobada de Penyes barcelonistes del Maresme.

d) Haver estat present, com a president de la PBPM, a tres finals de la Lliga de Campions (Roma, Londres i Berlín), que es van guanyar i a quatre finals de Copa del Rei (una no guanyada)

e) Les excursions, dinars, sopars de la Penya.

f) Lamenta pèrdua de bona quantitat de socis, cosa llastimosament freqüent en totes les Penyes i associacions en general.

g) Recorda, amb estimació, a antics membres de la junta, com Montse Batet (ja desapareguda), Joan Pons, Antoni Domec i al que segueix com a tresorer després de 30 anys Sr. Christian Harrison.

 • El President sortint, recolzat per els altres tres membres de la Junta, proposa a Gerard Jiménez i Duran, actual Vicepresident, per ocupar el càrrec de President . Tots els socis assistents o representats accepten la petició.
  • Queda proclamat nou president de la Penya Barcelonista de Premià de Mar el Sr. Gerard Jiménez i Duran, per la totalitat dels socis assistents.
  • El Sr. Gerard Jiménez i Duran es dirigí als assistents agraint la confiança dels socis i manifesta que, inicialment, treballarà per portar dos nous membres a la Junta Directiva, ja que com a comentat un dels socis assistents el càrrec de Vicepresident és imperatiu segons els estatuts.
  • Respecte al compte bancari 2100-2867-0200160315 que aquesta entitat té a Caixabanc, continua amb el seu caràcter de mancomunat, sent necessàries dues signatures de les qualsevol registrades per tal de disposar del fons.
  • Finalitzats els punts de l’Ordre del Dia es dona per finalitzada l’Assemblea Extraordinària de Socis, sent les 12:25h del dia 2 de juliol de 2016, en el que hi han estat assistents o representats els següents:

Borge Bars, Rosa Maria

Campillo Campillo, Manuel

Cano Moreno, Alejandro (representat per Gerard Jiménez Duran)

Cortina Domínguez, Lluís

Del Olmo Salido, José Luís

Domec Novales, Antoni

Dòria Bohigues, Antoni

Estapé Sensat, Maria Aurèlia (representada per Gerard Jiménez Duran)

Farré Bellcaire, Albert

Harrison Tapia, Christian

Jiménez Duran, Gerard

Llobet Franco, Núria

Llobet Hernàndez, Josep Maria

Maristany Mujal, Higini

Méndez Gil, Miquel Àngel

Morte Flores, Francesc

Orpella Contreras, Teresa

Puente Pèriz, Miquel (representat per Gerard Jiménez Duran)

Romeo Casanovas, Blanca (Representada per Gerard Jiménez Duran)

Solé Biosca, Albert

Signat l’original pel Secretari, President i President sortint.

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>