Assemblea extraordinària socis (02.07.2016)

Premià de Mar, 16 de juny de 2016

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

Benvolguts socis,

Degut a un tema d’excepcional interès us convoco a l’Assemblea Extraordinària que es celebrerà el proper 2 de juliol de 2016 a les instal·lacions de la penya, al Centre L’Amistat, carrer de Sant Antoni, 60, 2n pis, amb dos únics punts en l’Ordre del Dia:

1) La meva renúncia al càrrec de predident.

2) Nomenament del nou president.

Espero comptar amb la vostra important presència.

Salutacions cordials,

Miquel Àngel Méndez Gil (President)

Publicat a General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>